Toink Toink..hey stalkers..welcome to nieza page..thanks for viewing..chill babe..

Ahad, 27 Mac 2011

Kan da malu tue..HAHA !!

Meh cnie aku nak story ckit..aku rase cam kelakar je budax nie..aku ade la ask question kat fb tue..aku tanye nape korang suke kawan ngan aku..then aku hntr la kat orang2 yang tertentu..aku just nak tanye orang2 tertentu je..yang rapat2 ngan aku je..tapi aku tak kisah pun kalau orang laen pun nak jawab jugak kan soalan aku tue walaupun aku tak kenal and tak add pun..tapi ade la sorang budak nie..aku kenal die pun sebab ade kes yang kecoh sangat ary tue kat fb pasal die hack fb orang..then aku add la die saje nak tengok gambar nak kenal ckit sape budak nie..kalau tengok kat wall die mase tue memang mencarut giler2 la..tapi die anak ckgu tue..ckgu smc lak tue..aku pun tak kenal pun die..sebab mase aku sekolah smc dulu die tak de lagi kot..


Then tibe2 je die post kat question aku tue "malas erh nak jawab nape2"..lebih kurang camtue la ayat die..tapi ayat die cam kasar la ckit..bhaha..lam hati aku ish..kurang ajar jugak ye budak nie..haha..so aku balas la komen die tue.."xpe..saya just tanye kat orang2 tertentu je..yang saya hantar requests asking sahaje..:)"lepas tue ape lagi die terus delete la komen die tue..haha..kan da malu tue..so kalau rase cam question tue cam tak de kena mengena ngan kite tak payah la jawab..kalau nak jawab or nak komen pun bagi la komen yang positive..bukannya yang negative..nanti memalukan diri sendiri je..da la kat fb tue da kecoh pasal kes kamo ari tue kan..nakal jugak ye kamo nie..tak percya lak kamo nie anak cikgu tut..buruk bebenor perangai kamo yee..da la suke mencarut..insaf la ye wahai budak..hee..:)

2 ulasan:

yana berkata...

uittt ! hahaha . ap kes budak-budak lak nih :P
yana nk nza join taw 1 contest nih . yana da tagged pwn nme nza . okey :)

http://norintan-mamachia.blogspot.com/2011/04/jom-joint-mamachia-1st-give-away.html

~ klik lar at address kt atas tuh ~

Wan Nurul Aniza berkata...

biase la yana..budax2..hee..ouh yeke..oke3..thank tau tag name niza..hee..=)