Toink Toink..hey stalkers..welcome to nieza page..thanks for viewing..chill babe..

Rabu, 2 Mac 2011

AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ??

Assalamualaikum...


Errr..encik BEN..saya pun nak join jugak la segmen encik BEN nie..hee..tapi ak giler trafik ke??ish tak laa..setakat nie tak giler lagi laa..normal je..masuk pun just suke2 je..hee..:)

Segmen nie kena cter pasal kematian erk..nasib baek la ak ade la jugak story nak kongsi pasal kematian nie..mase tue tahun lepas la..mase tue ak ngah menduduki SPM..ari kedua..paper sejarah..exam sejarah start kul 8 pagi..then mase ak ngah syok jawab exam 2..tibe2 je bunyi bising kat luar 2..bunyi trak bomba laa..duk berunsur keluar ade la lam 5 6 buah kot termasuk ngan van....balai bomba tue memang betul2 belakang sekolah ak..lam hati ak duk ngomel ish kacau betul la bomba nie..saje je nak menspoilkan mood ak la tue..habis hilang jawapan ak..hahaha..sedap2 je ak duk marah bomba tue..

pah tue pengawas yang jaga exam tue pun bunyi laa..ade calon spm smkb (bukan budax sklh ak) excident kat jalan besar tue mase die otw ke sklh..badan die lekat kat bawah lori akibat digilis lori.. then tak bole nak buat kuar..mase tue ak tengok jam da kul 8.20 then ak pikir lewat ngat pegik sekolah..orang da jawab exam da..rupe2nya da setengah jam da die lekat kat bawah lori tue..ewww..

then mula la ak rase insaf sekejap bahagian ak eeee..keciannya..xsempat nak jawab exam sejarah..bukan  paper sejarah je..memang paper seterusnya die tak akan jawab laa..tengok2 die da meninggal daa..not sure la die meninggal kat mane..kat tempat kejadian or kat hospital..tapi tue la..sekejap je tuhan nak tarik nyawa kite kan..tak sempat die nak jawab exam..sia2 je die study selama nie..memang betul2 buat ak insaf giler laa..ak harap pe yang ak kongsi nie menberi manfaat kepada kite sume..=)

5 ulasan:

hacker berkata...

nice entry...

jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince....

:)

Pembawa_Wacana berkata...

Singgah dari blog bro ben..

n!eZa BuDax tEmBam berkata...

hacker & pembawa_wacana~~tengss coz singgah cnie..:)

mas.saari berkata...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

nice entry!

n!eZa BuDax tEmBam berkata...

mas.saari~~thank cz dtg snggh n follow kt cnie..:)