Toink Toink..hey stalkers..welcome to nieza page..thanks for viewing..chill babe..

Sabtu, 19 Mac 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

Assalamualaikum...

Err..skali lagi nak join segmen ben ashaari..aku tabik r dengan abg ben..hampir setiap hari ade je segmen dari beliau..

blog pilihan niza semestinya theotherkhairul atau dikenali sebagai Mr.K..

1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!

< kenapa??emm..sebab sume entry die best..die banyak citer pasal love2 kot..hahahahaha..then die banyak bagi tips cm nak tackle awek ke..disebabkn die lelaki mesti la bagi tips nak tackle awek kan..tak kan boy lak..jap2..jangan engat aku nie lesbian lak erh..haha..aku baca pun saje je nak tau jugak kan camne kalau boy tue nak tackle awek..

Mr. K nie betul2 misteri la..die tak pernah pun tunjuk gambar die lam blog..entry die cam kena la ngan jiwa remaja aku kan..alah faham2 la jiwa remaja sekarang nie..hehehe..>



2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

< emm..nak bukti camne erk..selalu la bace entry die..tak pernah satu pun terlepas entry die..mesti baca punye la..then selalu share la blog die kat kawan2..lebih2 lagi pasal..alah apa2 jelah..hehehe..>



3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

< baru je lagi..da 3bulan lebih..sebelum nie kan sibuk ngan spm..tapi nie da lepasan spm 24jam la duk mgadap lappy nie duk usya blog best2..hee...>



4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

< tuan punye blog nie menbahasakan dirinya sebagai Mr.K..die hanyalah under-average boy yang sucks dalam semua benda. he suck on sports, bad in social, stupid in English, blurr in relationship, dan hampir kena kicked dari college...die suke nasihat kan kepada girls kat luar sana supaya jangan 100% percayakan lelaki kerana mulut mereka bagikan bullshit serta pelakon dan penipu kelas pertama..iyerr..aku suke statement die tue..=.="..>



5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

hahahah..lawak la plak soalan nie..tak kan la die tau..beribu2 peminat blog die..ish..tak kan la..kenal pun tak..hee...>



6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

< 1: siapakah die sebenarya..
   2: camner nak tau kalau boy tue betul2 tak ikhlas dan hanyalah niatnya tuk suke2 je??
   3: kenapa kamu suke sangat tulis benda2 camtue erk..cam doktor cinta lak..hee..
   4: betul ke kamo nie blurr in relationship..tak percaya la..tek lam blog kamu fuhhlamak..macam2 tips ade..cam doktor cinta lak kan..hee..
   5: camner nak tackle mamat handsome hah??? muahahahahahaaha..=.=" >


fuhh..habis sudah jawab soalan dari encik beng beng boom kau memang da boom nie..muahaha..
  



6 ulasan:

Sunah Mohammad berkata...

haaaa~~~ da tau da blog kesayangan! hahaha~

Wan Nurul Aniza berkata...

alamak..terkantoi sudah !!!
hahaha..=)

iz berkata...

salam kenalan (^_^)

Wan Nurul Aniza berkata...

~~iz: salam perkenalan jgk..=D

solo molo berkata...

dah dah dah blog mana yang paling dia sayang...

Wan Nurul Aniza berkata...

~~solo molo : hah???haha..u mean dah tau dah bloh mana yg plg dia syg..cmtue erk..heee..