Toink Toink..hey stalkers..welcome to nieza page..thanks for viewing..chill babe..

Jumaat, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Assalamualaikum..




Lagi skali nak join segmen abg ben nie..cam best je..hakhakhak..
segmen nie tentang karektor kartun yang paling anda minat dan yang paling anda tak minat langsung..



so kartun yang paling aku minat dan memang selalu la join adik2 aku tengok kartun itu..
haha..nak tau tak aku suke kartun pe..
semestinya kartun HAGEMARU..


nak tau nape aku suke ngat kartun nie..sebab kartun nie kelakar giler laa..
tengok la hagemaru tue..da la kecik..pendek plak tue..kepala botak..memang lawak giler laa..haha..


then kartun yang paling aku tak minat and memang menyampah giler r kalu tengok..
buat sakit hati je..bodoh giler cter nie..haha..
nak tau kartun pe..kartun MR BEAN laaa..adoii..sabar jelah..haha..


adoii..nape la soalan last nie susah sangat..Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI.....
lame ngat aku duk pikir pasal nie..emm..
aku rase kalu aku superhero aku nak jadi....
SPIDERMAN !!!!


sebab selama nie aku takut and benci ngat ngan spider nie..
lebih2 lagi spider yang besar..adoii..sabar jelah..
then kalu aku jadi spiderman comfen aku da tak takut da ngan spider..siap bole jadi kawan lagi..haha..
kan kan kan..hee..
tue je kot aku nak cter..hee..oke chill babe...>.<
-
-
-
-

4 ulasan:

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

fRaMe+LenSeS berkata...

mr bean ta besh kan kamu. ghehehehe

Wan Nurul Aniza berkata...

~~fuyooh : hee..salam perkenalan jgk oke ..=)

Wan Nurul Aniza berkata...

~~frame+lenses : yup3..mr bean xbest laa..enth pape..hee..