Toink Toink..hey stalkers..welcome to nieza page..thanks for viewing..chill babe..

Sabtu, 30 April 2011

Apabila Semua Gadis2 Di Malaysia Tergila-gilakan K-POP

K-POP ?? Apekah itu..
adakah sejenis aiskrim pop ??atau pun popcorn..?? hahaha..
oke2..K-POP tuh sebenarnya Korea Pop..
sekarang nie makin menjadi-jadi kan perempuan malaysia duk giler-gilerkan mamat korea..
oke aku tak nak la kutuk lebih-lebih sebab aku adalah salah seorang daripada mereka oke..
hahahaha...

Entry nie bukan aku nak cter pasal gadis-gadis yang duk tergilerkan mamat korea bagaikan nak rak..
itu diorang punye hal la..
masing-masing ade minat kan..
lagipun aku rase diorang sume ade taste laa..
nampak sangat mata diorang sume tak rabun kan..(nie aku puji org yg minat mamat korea je oke) haha..
ahh..tolong laa..band-band korea sume hendsome-hendsome oke..
sape-sape yang cakap tak hendsome aku cadangkan tolong pegi cek mate tuh oke..
mane tau kot-kot rabun ke..kan?? hahaha..

Disebabkan makin ramai yang minat K-POP maka mula la wujud..
THE FIRST EVER KPOP GROUP IN MALAYSIA..
24:7

bajet comel la tuh wat camtuhh..cam SUTUN je aku tengok..haha..


 Eww..them look likes bunch of GAY right??



oke, aku paling geli tengok gambar diorang yang nie..
eeee..tolong laa..>.<"





see..24:7 nak tiru cam ZE:A..
tapi ZE:A much better daripada 24:7 yang entah pape kan..



bukan 24:7 je..ade lagi laa..
bagi lelaki malaysia yang tergiler2 kan minah korea..
nantikan kemunculan..
GULA GULA..(M-POP GROUP)
diorang nie nak tiru ala-ala SNSD atau WONDERGIRL..
ahh..what the hell..plezz laa..

 ee..nie melayu kan?? islam ke??? tolong r !!


 gula gula??
mean..
Gedik Giler !!





GG?? 
Girl Generation..Gula Gula..
eww..tolong laa.

Ewww..tolong r jangan BAJET cam mamat or minah korea..
tolong laa jangan memalukan orang melayu..
aku nak tengok je orang kat luar sana leh trime ke tak diorang nie..
sorry to say..
pegik manpus laa...hahaha..





_
_


6 ulasan:

Budak Botak berkata...

Adeeiiiii geli jgk tgk...

Entry terbaru Baerke van der Meij - Budak 1 Tahun Ditawar Kontrak Bola Sepak... (",)

Wan Nurul Aniza berkata...

~~ badak botak : haha..mmg geli pun..entah pape..

adwafarahin berkata...

erk? sorila x layan korea..hahah

M-POP ke K-POP x layan juga haha

Shamsuddin Amin berkata...

ksian mamat melayu...
x laku la dek semua
dok sanjung mamat korea... hahaha

k pop malaysia
x leh blah...
klakar... hahaha

Wan Nurul Aniza berkata...

~~~adwafarahin : erk..haha..sokey la..


~~shamsuddin amin : haha..mmg keciaqn pun..giler pnye org..hee..

noorniey berkata...

haha~geli nye!!!korea xpe la kiut n 4 sure bkn islam..kita mlayu..watpe la nk ikt diowg!haha